Mail verstuurd
zoeken
Over Happy Horse
Al 60 jaar knuffel kwaliteit!

De geschiedenis van Happy Horse gaat terug tot 1963 in 2008 is het management van Happy Horse overgenomen door Desiree van Doremalen. Met een vernieuwd designteam en een schat aan sprankelende idee├źn is Happy Horse er helemaal klaar voor om Europa en de rest van de wereld te veroveren!

Steeds duurzamer

Inmiddels zijn bijna al onze knuffels voorzien van gerecyclede vulling omdat we streven naar een meer duurzamere productie van onze knuffels met dezelfde hoge kwaliteitseisen. Daarnaast vervangen wij de huidige hangtags naar hangtags van FSC papier en worden de innaai-labels ook gemaakt van gerecycled materiaal. Onze knuffels zijn en blijven mooi, zacht én duurzaam. Goed voor elkaar, goed voor het milieu!

 

Happy Horse

Happy Horse, is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. De knuffels met bijpassende artikelen verleiden elke keer weer tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

B2B

Naast onze Happy Horse collectie maken wij ook veel knuffels voor speciale "private label" opdrachten.

Heeft u een element (zoals dier of poppetje) in het logo van uw bedrijf of stichting dat u in pluche uitgevoerd wilt hebben? Of bent u op zoek naar een mascotte/knuffel die volledig aan uw wensen voldoet? Wij denken graag met u mee.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en wilt u graag meer weten over onze procedure voor de productie van een "private label" artikel? Neem dan contact met ons op via de mail of onze contactpagina.

 

 

                                                   

Happy Horse maakt het verschil
In kleur, karakter en uitstraling
Bekijk video
Bestsellers
Bekijk volledige collectie